Op 9 juni trouwde Iris met haar grote liefde in Dalfsen. Afgereisd naar Dedemsvaart waar ik aankwam bij het ouderlijk huis van Iris was haar familie al druk in de weer voor de voorbereidingen en haar vriendinnen die ik ook had voorzien van make-up en haarstyling kwamen er ook al aan. Iris haar¬†make-up was naturel met goudtinten, lippen die eruit knalden en wat stond dat haar prachtig! Iris draagt in het dagelijks leven ook niet veel make-up en dat is wat ik altijd als advies ook meegeef. Blijf bij jezelf! Iris haar, haar had ik als eerste instantie getoupeerd en aan de onderkant opgerold onder een bloemenbandje. In de rol volume gemaakt en vastgezet met speldjes. Het stond prachtig! Nieuwsgierig geworden naar meer foto’s? Bekijk mijn portfolio!

Iris en Niels, gefeliciteerd en heel veel geluk samen!